середа, 27 лютого 2008 15:17

Янукович у Брюсселі назвав два виходи з парламентської кризи

Янукович у Брюсселі назвав два виходи з парламентської кризи
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що навіть після розблокування парламенту Верховна Рада нормально не працюватиме. Виходом з ситуації, на його думку, є або переформатування коаліції, або нові дострокові парламентські вибори.

Таку позицію лідер Партії регіонів оприлюднив у середу в Брюсселі в інтерв"ю журналістам після закінчення участі в засіданні комітету з питань парламентської співпраці України - ЄС.

Янукович знов підкреслив позицію фракції Партії регіонів, що робота Верховної Ради буде розблокована у разі ухвалення рішення з питання щодо НАТО.

"Якщо буде ухвалено відповідне рішення, ми знімемо блокаду, і працюватимемо в режимі розгляду пріоритетних питань, які ми визначимо на "круглому столі"... Але це не означає, що Верховна Рада працюватиме нормально", - сказав він.

За словами лідера Партії регіонів, перевага в два голоси не дає можливості коаліції ухвалювати які-небудь рішення. "І вони це добре розуміють. Тому вони сьогодні повинні визнати, що вони не здатні працювати в такому стані - чесно вийти і сказати. Навіщо вдавати? Що, це комусь йде на користь? На користь держави або політиків? Ні", - резюмував Янукович.

Лідер Партії регіонів упевнений, що виходом з цієї ситуації може бути або нова коаліція, або дострокові парламентські вибори. "Є два варіанти: або нова коаліція, яка конфігурація - це не має значення, але вона повинна бути набагато ефективніша, ніж ця. Якщо цього не вдасться досягти, тоді нові вибори", - заявив він, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Брюсселі назвав два виходи з парламентської кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі