середа, 05 грудня 2007 15:35

Янукович: Тимошенко принизила 227 депутатів

Прем"єр-міністр Віктор Янукович називає "казарменною демократією" процедуру голосування за Арсенія Яценюка на посаду голови Верховної Ради.

"Ця принизлива процедура, яку пройшли 227 депутатів, я не знаю навіть як її назвати – це казарменна демократія", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

За словами Януковича, ця процедура голосування "відобразила реальний стан справ у коаліції, яку передчасно назвали демократичною".

Прем"єр назвав неприпустимою процедуру, "коли декілька постів перевіряють, яким чином депутати висловили своє волевиявлення", що, на його думку, суперечить регламенту.

"Я не хочу поганого бажати нікому і перш за все державі і українському народу. Але ми можемо подивитися у найближче майбутнє і безумовно така коаліція не може бути ефективною", - додав Янукович.

Як відомо, перед вкиданням бюлетенів до скриньок депутати від фракцій БЮТ та "НУ-НС" показували на загал свої бюлетені, щоб було видно позначку голосування, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Янукович: Тимошенко принизила 227 депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі