четвер, 04 листопада 2010 15:21

Янукович створює довкола себе великий пояс ненависті - "нунсівець"

Янукович створює довкола себе великий пояс ненависті - "нунсівець"

Влада виховує собі нового ворога в особі підприємців.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "нунсівець" Андрій Парубій.

"Сьогоднішні мітинги представників малого та середньго бізнесу стають більш дієвими, тому що це люди, які вибили собі шлях самі. Це самодостатні люди, які свого часу побували закородоном, подивилися, як живуть там і взагалі намагалися жити тут, як живуть у цивілізованій Європі. Якщо влада може бити по таких категоріях як робітники, як звичайні люди і намагається адміністративним тиском придушити їхні виступу, то на цих людей неможливо вплинути", - зазначив нардеп.

За словами нардепа сьогодні представники бізнесу дуже організовані.

"І зараз якраз іде процес цієї повної організації. Я переконаний, що Податковим кодексом Янукович та його команда виховують собі у суспільстві ще одного дуже дієвого противника",-наголосив нардеп.

За словами "нунсівця" з часом мітинги представників малого та середнього бізнесу будуть ставати все більшими і більшими.

"Ці виступи набиратимуть все більших і більших розмахів. І в них є позитивна ознака. Там немає політичної реклами. Вони відмовляються від прив'язки до політичної сили. І на наших очах виникає один з елементів громадянського суспільства, а Янукович створює довкола себе великий пояс ненависті.

Нагадаємо, що на цьому тижні Верховна Рада мала розглядати Податковий кодекс. Проте в останній момент документ було знято з розгляду.

Зараз ви читаєте новину «Янукович створює довкола себе великий пояс ненависті - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі