субота, 06 вересня 2008 13:28

Янукович сказав, які посади його цікавлять

Оцінюючи свою майбутню посаду в разі створення нової коаліції у Верховній Раді, лідер ПР відзначив, що його не цікавлять жодні посади, але він готовий зайняти їх з метою об"єднання країни і встановлення стабільності. Про це він заявив в ефірі телекомпанії 5 канал увечері 5 вересня.

Відповідаючи на питання, чи хоче балотуватися в Президенти від ПР, Віктор Янукович відповів:"Я особисто безумовно підтримуватиму участь партії в цих виборах, і на сьогоднішній день мені здається, що мені не уникнути цього процесу."  При цьому Янукович підкреслив, що рішення про висунення кандидата на пост глави держави приймається з"їздом партії.

Нагадаємо, голова фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Іван Кириленко виступає за одночасне проведення дострокових виборів Верховної Ради і Президента в грудні 2008 року.

Як повідомлялося, сьогодні Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ не виходив з коаліції демократичних сил і ніколи не вийде.

Нагадаємо, вчора, 5 вересня, повідомлялося, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович спростував інформацію про те, що регіонали і БЮТ об"єднуються, повідомляє Українські новини
Зараз ви читаєте новину «Янукович сказав, які посади його цікавлять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі