субота, 01 березня 2008 18:38

Янукович скаржиться, що його з"їзд зривали силові структури

Янукович скаржиться, що його з"їзд зривали силові структури

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про спроби зірвати з"їзд у Сєверодонецьку з використанням силових структур.

Про це він заявив, виступаючи перед делегатами з"їзду в суботу.

"У яких складних умовах готувався з"їзд, ви всі знаєте. З метою зірвати його проведення використовувалися навіть силові структури, хоча їхнє завдання полягає якраз у протилежному: стояти на захисті закону незалежно від того, яка партія знаходиться при владі, а яка - в опозиції", - відзначив Янукович.

"Робилися спроби пов"язати проведення нашого з"їзду з проголошенням незалежності Косова", - додав він, підкресливши, що позиція Партії регіонів по цьому питанню "задекларована чітко й однозначно".

"Ми вважаємо, що шляхом визнання незалежності краю зроблений крок на шляху підриву основ європейської безпеки – Гельсінського акту", - сказав Янукович.

"Всі ті, хто бажав би почути з трибуни з"їзду якісь антиконституційні заклики - будуть глибоко розчаровані", - підкреслив лідер Партії регіонів, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович скаржиться, що його з"їзд зривали силові структури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі