середа, 25 серпня 2010 18:03

Янукович розуміє, що програє навіть Тягнибоку - Москаль

Янукович розуміє, що програє навіть Тягнибоку - Москаль

Адміністрація президента розробляє зміни до Конституції, тому що Партія регіонів не має з чим іти на парламентські вибори у 2012 році.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції НУ-НС Геннадій Москаль.

"Раніше Янукович об'їжджав всі регіони. Кого сьогодні виставить Партія регіонів для агітаційних поїздок? Нікого. Партія регіонів мала авторитет на критиці влади. Зараз немає кого критикувати. А коментарі на адресу Тимошенко вже не сприймаються і викликають алергію. Успіхів у них також немає. Лише мінуси – співпраця з МВФ, зростання цін на газ, підвищення пенсійного віку, на носі продовольча криза. Ще й таке падіння рейтингу за шість місяців, якого не було ні у Кучми, ні навіть у Ющенка", - зазначив він.

За словами депутата, Янукович розуміє, що не виграє на наступних президентських виборах і програє навіть Тягнибоку.

"В його команді самі проблеми. Вони говорять лише те, що хоче чути президент. А те, що відбувається в електоральному полі, його мало цікавить. Але у глави держави інформація повинна бути з різних джерел. Хай би запросив когось із опозиціонерів і запитав, що відбувається в країні. Він би почув зовсім не те, що йому співають у вуха представники його оточення. Адже вони хочуть залишитись при владі якнайдовше і хвилюються за своє майбутнє", - зауважив Москаль.

"Хоча вони не врятують президента подовженням повноважень до 2017 року. Два роки йому не допоможуть. Краще б робили так, щоб народ знову за нього проголосував", - додав "нунсівець".

Нагадаємо, лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко заявив, що у Адміністрації президента готують зміни до Конституції, згідно яких термін правління президента продовжується до 7 років, а нинішній парламент буде працювати до 2015-го.

За даними останніх соцопитувань рейтинг ПР складає близько 27%.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розуміє, що програє навіть Тягнибоку - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

266

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі