неділя, 04 березня 2007 11:01

Янукович розкритикував роботу Плачкова

Прем"єр-міністр Віктор Янукович критикує роботу голови Одеської обласної державної адміністрації Івана Плачкова.

Янукович піддав Плачкова критиці після того, як голова облдержадміністрації виступив з доповіддю про підготовку регіону до посівної, підсумки 2006 року і інше, під час наради Януковича з адміністративно-господарським активом регіону.

Зокрема, прем"єр-міністр заявив, що не розділяє оптимізму Плачкова з приводу підготовки одеського регіону до весняно-польових робіт, наголосивши, що забезпеченість паливно-мастильними матеріалами - не весь комплекс необхідних підготовчих робіт.

Янукович заявив, що за останні два роки в Одеському регіоні - найбільше в Україні зниження врожайності пшениці і кукурудзи, а також - зниження промислового виробництва на 13%. При цьому Янукович критикував показники розвитку і збільшення темпів розвитку промисловості, а також темпи збільшення врожаю.

- Я не хотів, щоб ми спілкувалися різними мовами. Не треба розповідати казки. Те зростання, про яке Ви говорите, не відповідає дійсності. Не треба розповідати, я хочу чути реальну ситуацію, - сказав Янукович.

Нагадаємо, в 2006 році аграрії Одеської області зібрали 2,7 млн тонн зернових, або 118,9 % від запланованих 2,27 млн тонн.

У 2005 році аграрії Одеської області зібрали 2,37 млн тонн зернових, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розкритикував роботу Плачкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі