неділя, 02 березня 2008 11:35

Янукович розказав у Сєверодонецьку як його двічі "кинули"

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не схильний драматизувати ситуацію в Україні.

Про це Янукович заявив вчора під час свого виступу перед делегатами з`їзду депутатів рад усіх рівнів у Сєверодонецьку Луганської області.

"У тому, що події розвиваються саме так, немає нічого трагічного. Тому не слід драматизувати ситуацію, навіть маючи для цього, здавалося б, вагомі підстави. Проте, будучи людьми з активною громадянською позицією, ми зобов`язані намагатися впливати на хід подій. Ми зобов`язані направляти їх шляхом, що найбільш відповідає національним інтересам держави", - сказав Янукович.

На його думку, кризові явища в Україні стали наслідком незавершеності політичної реформи. "Те, як підміняли закони, право і Конституцію принципом політичної доцільності, ми гостро відчували в 2005 році, коли прийшла помаранчева влада. Принцип політичної доцільності був застосований і в 2007 році при ухваленні рішення про дострокові вибори", - пояснив Янукович. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розказав у Сєверодонецьку як його двічі "кинули"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі