середа, 10 листопада 2010 12:36

Янукович розчарувався у Попові й шукає йому заміну?

Янукович розчарувався у Попові й шукає йому заміну?

Партія регіонів змінила сценарій розподілу влади в Києві. Відтепер Олександр Попов не єдиним кандидатом на посаду голови КМДА.

Таку версію озвучив віце-спікер Микола Томенко в інтерв'ю Лігабізнгесінформ.

"За останні тижні цілком змінений попередній сценарій. Він був дуже простим: Попов - глава КМДА, одержує повний карт-бланш, формує коаліцію в Київраді. Депутати за те, що перейшли в коаліцію (з БЮТ, Блоку Кличка й інших фракцій), одержують посади глав райадміністрацій і заступників, система працює", - розповів Томенко.

Однак, за його словами, після перегляду цього підходу усе змінилося.

"Ключовий аргумент був таким: тестування настроїв киян показує, що з ростом рейтингу Попова є проблеми, і з такою позицією президентові небезпечно виходити навіть у 2012 році на місцеві і парламентські вибори", - зазначив віце-спікер.

"Тобто в місті повинен бути глава КМДА, що гарантовано стане наступним мером. І щоб не було ні в кого питань, що місто підтримає Януковича. Називають дуже відомі прізвища, з якими вже переговорили щодо посади глави КМДА з прицілом на крісло мера", - сказав він.

Томенко відзначив, що в минулу п'ятницю в столичній адміністрації готувалися зустріти Попова уже головою.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розчарувався у Попові й шукає йому заміну?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі