понеділок, 07 травня 2007 12:42

Янукович: "Проведення дострокових виборів повинно прийматися Радою"

Прем"єр Віктор Янукович наголошує, що рішення про проведення дострокових виборів повинно прийматися Верховною Радою. Про це він заявив у понеділок під час громадських слухань щодо врегулювання політичної кризи.

"Це питання політичне, воно повинно прийматись в парламенті на рівні всіх учасників політичного процесу і, перш за все, партій, присутніх в парламенті", - підкреслив він.

За словами Януковича, він запропонував президенту Віктору Ющенку алгоритм дій, що передбачав створення робочої групи для напрацювання необхідних ініціатив для повернення в правове поле.

"Друге – відпрацювання всіх необхідних законів. І останнє питання - доцільності проведення позачергових виборів - залишити на розгляд парламенту. Воно повинно бути прийнято в залі. безумовно, за узгодженням учасників всього цього процесу", - наголосив Янукович, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Проведення дострокових виборів повинно прийматися Радою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі