четвер, 30 серпня 2007 12:06

Янукович "наїхав" на Шуфрича: "Я вам кажу, що ви не маєте рації"

Янукович "наїхав" на Шуфрича: "Я вам кажу, що ви не маєте рації"
Прем"єр-міністр України Віктор Янукович зробив зауваження міністрові з надзвичайних ситуацій Нестору Шуфричу, який займається в уряді Закарпатською областю, за зупинку солеварного підприємства в Солотвіно Закарпатської області. "Хто несе за це відповідальність? Губернатор стукає в усі двері. Я вимушений був узяти вертоліт, полетіти й подивитися на все це на власні очі. Тому разом з Мельником, ви поряд сидите, і я вам говорю, що ви не маєте рації", - сказав на засіданні уряду Янукович, звертаючись до Шуфрича.

Янукович назвав "негативним прикладом" зупинку солеварного підприємства, відзначивши, що воно в 2004 році було внесене в перелік стратегічних підприємств, що не підлягають приватизації.

Глава уряду відзначив, що пыд час своєї недавньої поїздки в Закарпатську область він з міністром аграрної політики Сергієм Мельником ухвалили рішення до 4 вересня розробити план заходів із запуску підприємства.

"Я просив би віце-прем"єра Віктора Слауту, віце-прем"єра Андрія Клюєва спільно з міністром Мельником розглянути це питання, і щоб ми це підприємство найближчим часом запустили в роботу", - сказав Янукович.

Він також підкреслив, що після цього необхідно ухвалити рішення, яке відомство опікуватиметься цим підприємством - Міністерство аграрної політики чи Міністерство промисловості, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович "наїхав" на Шуфрича: "Я вам кажу, що ви не маєте рації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі