середа, 14 листопада 2007 11:20

Янукович : "Досить нас перевіряти на міцність"

Прем"єр-міністр Віктор Янукович вважає, що на сьогодні прийняття бюджету на 2008 рік перебуває під загрозою. Про це він заявив під час засідання уряду в середу.

"Україна втратила майже рік через те, що робота Верховної Ради була заблокована з початку квітня цього року. Тому вперше за останні роки незалежності під загрозою стоїть прийняття державного бюджету на наступний, 2008, рік", - заявив прем"єр.

Янукович зазначив, що незважаючи ні на що, "економіка України, на щастя, поки що стабільна".

"Я сьогодні отримав статистичні результати... У нас на 7,3% зріс ВВП – це остання інформація. Ми знаємо, що промислове виробництво зросло майже на 11%, за жовтень місяць ми – в порівнянні з минулим роком – отримали зростання ВВП біля 9%", - сказав він.

"Це нормально. Але нас досить перевіряти на міцність – треба іти вперед, нам потрібні реформи", - наголосив прем"єр.

Також Янукович наголосив, що коли не працює Верховна Рада, яка є законодавчим органом, не може бути виконана жодна державна програма.

Крім того, він наголосив, що політики мають нести відповідальність за перешкоду розвитку країни.

"Політики, які стоять на перешкоді розвитку України, мають нести відповідальність, хоча б моральну", - заявив Янукович.

"Ми разом з вами неодноразово обговорювали, що наші опоненти за будь-яку ціну готові досягнути влади, але я вважаю, що інтерес має бути в іншому", - зазначив також він, маючи на увазі, що інтерес політиків має бути не в досягненні влади, а в розвитку країни, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович : "Досить нас перевіряти на міцність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі