середа, 24 жовтня 2007 10:54

Янукович: "Давайте закриємо експорт. Наглухо, і все!"

Прем"єр-міністр Віктор Янукович не задоволений виконанням рішень уряду щодо запобігання зростанню цін на харчові продукти.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду в середу.

За його словами, він ретельно спостерігав за виконанням відповідних рішень, після чого висловив невдоволення роботою міністерства економіки та сільськогосподарського блоку.

"Анатолію Кириловичу, я не бачу активності. Я знаю ви були у від"їзді, але ваші заступники працювали неефективно. Я також не бачу Вікторе Андрійовичу (Слаута) і Юріє Федоровичу (Мельник), щоб ви так би мовити набирали швидкість і демонстрували надмірну енергію у цьому питанні", - зазначив Янукович.

"Та ж сама соняшникова олія – що це за проблема? Що сором втратили наші експортери чи совість? Якщо вони оголосили війну нашим споживачам, давайте закриємо експорт. Наглухо, і все!", - запропонував прем"єр.

Прем"єр також попросив першого віце-прем"єра Миколу Азарова підвести підсумки тижневої ситуації і зробити висновки, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Давайте закриємо експорт. Наглухо, і все!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі