середа, 12 вересня 2007 10:44

Янукович: "Я вірю, що 30 вересня стане крахом "помаранчевих"

Лідер Партії регіонів, прем"єр-міністр Віктор Янукович у ході першого передвиборного мітингу у Мелітополі (Запорізька область) закликав прихильників партії забезпечити високу явку на виборах для перемоги над "помаранчевими" силами.

"Ми повинні дати найвищу явку на виборах. Якщо програємо, знову прийде до влади бездарна команда і почне погіршувати економіку країни", - сказав прем"єр у середу, виступаючи у Мелітополі перед прихильниками Партії регіонів.

Він піддав критиці помаранчеві сили, наголосивши, що, прийшовши до влади у 2004 році, вони "збанкротили країну", різко погіршивши зростання економіки з 15% до 2% ВВП.

"Я вірю, що на виборах трудовий народ скаже своє вагоме слово. Я вірю, що 30 вересня буде крахом їх ("помаранчевої" команди) надій назавжди", - наголосив  В.Янукович.

Янукович очолює виборчий список Партії регіонів на позачергових виборах у Верховну Раду.

З 12 вересня він знаходиться у передвиборній відпустці. 14 вересня він має намір перервати відпустку на один день для участі у саміті Україна-ЄС, який пройде у Києві, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Я вірю, що 30 вересня стане крахом "помаранчевих" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі