пʼятниця, 02 березня 2007 12:21

Янукович проти дострокових виборів

Прем`єр Віктор Янукович вважає, що дострокове проведення парламентських і президентських виборів призведе до дестабілізації соціальної та економічної ситуації.

Таку думку Янукович висловив журналістам в Одесі у п"ятницю.

"Реакція коаліції (на відповідний законопроект депутата з фракції Партії регіонів Василя Кисельова) ще не обговорювалася. Але, на наш погляд, все, що дестабілізує й погіршує ситуацію, – цього робити не можна, і в цьому наша принципова позиція", - сказав Янукович.

Прем`єр підкреслив, що уряд зацікавлений у стабільності ситуації в державі.

"У нас сьогодні немає жодних, м`яко кажучи, проблем. Економіка країни росте, в січні зростання становило 9,3%, і ми отримали можливість підвищити рівень соціальних стандартів, вносимо зміни до бюджету, й підвищуватимемо зарплати та пенсії", - пояснив він.

Разом із тим Янукович підкреслив, що внесення будь-яких законопроектів є правом депутатів із реалізації законодавчої ініціативи.

Раніше заступник голови фракції Партії регіонів Кисельов заявив, що у п`ятницю, 2 березня, має намір зареєструвати у парламенті проект документу про одночасне проведення президентських і парламентських виборів.

Проектом документу передбачається, що одночасні вибори будуть проведені 30 вересня 2007 року, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Янукович проти дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі