понеділок, 02 лютого 2009 12:00

Янукович просить коаліціантів не "болтать" язиками, а об"єднуватися

Янукович просить коаліціантів не "болтать" язиками, а об"єднуватися

Партія Регіонів вимагає аби з вівторка (3 лютого) у Верховній Раді було поставлене питання про звіт уряду за участі Президента та голів облрад. Про це лідер ПР Віктор Янукович сказав на Погоджувальній раді.

"Володимир Михайлович, дуже прошу вас поставити у вівторок першим питання про звіт уряду за участі Президента. Ми хочемо заслухати звіт уряду щодо економічного та соціального стану справ в країні. Почути про ситуацію в бюджеті", - сказав Янукович.

Крім того, він пропонує запросити на засідання Ради голів облрад.

Достатньо болтати язиками

"Це має бути екстрене засідання, - пояснив Янукович. - Щоб ми могли почути, як далі маємо жити".

Лідер ПР також сказав, що він не проти об"єднання з коаліціантами.

"Коаліціянти закликають, що давайте будемо об"єднуватися. Давайте. Але треба об"єднуватися навколо правди, щоб показати, який діагноз в країні, а потім прийняти рішення, як лікувати цю хворобу. Також нам потрібно визначитися, хто є хто у Верховній Раді і чи є коаліція. Саме з цього має розпочатися сесія Ради, бо достатньо болтати язиками", - закінчив Янукович.

Очевидно від хвилювання лідер ПР не зміг підібрати український відповідник російському слову "болтать" і вирішив вжити його так, як знає.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович просить коаліціантів не "болтать" язиками, а об"єднуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі