середа, 05 березня 2008 11:24

Янукович пропонує новий варіант виходу з кризи

Партія регіонів сьогодні спробує запропонувати демократичній коаліції ще один компромісний варіант виходу з кризи. Про це в інтерв"ю журналістам заявила член фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Герман повідомила, що в даний момент на погоджувальній раді лідер Партії регіонів Віктор Янукович намагається донести цей компромісний варіант до представників коаліції. "І ми сподіватимемося, що коаліція, якщо вона дійсно існує, погодиться на розблокування парламенту", - сказала Герман.

Якщо ж коаліція не прийме пропозиції опозиції, то залишається в силі вчорашня заява Партії регіонів про право звернутися до народу і почати масові акції протесту по всій Україні.

Герман також підкреслила, що до тих пір, поки проводяться переговори, не може розповідати про ці компромісні пропозиції.

Нагадаємо, що сесійна зала Верховної Ради України знову заблокована представниками фракції Партії регіонів, пише ЛІГАБізнесІнформ.
Зараз ви читаєте новину «Янукович пропонує новий варіант виходу з кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі