середа, 08 грудня 2010 10:30

Янукович проміняв відкриття лікарні в Луцьку на футбол у Донецьку

Янукович проміняв відкриття лікарні в Луцьку на футбол у Донецьку

Президент України Віктор Янукович сьогодні прилетить до Донецька на футбол, повідомило джерело Острова в правоохоронних органах.

Як відомо, сьогодні увечері в Донецьку на стадіоні Донбас Арена відбудеться заключний матч групового турніру Ліги чемпіонів між українським Шахтарем та португальською Брагою.

Раніше повідомлялося, що Президент Віктор Янукович у зв'язку з поганими погодними умовами скасував свою поїздку до Волинської області.

Він планував відкрити блок Б Волинської обласної клінічної лікарні, вручити інвалідам Великої Вітчизняної війни ключі від автомобілів і провести засідання регіонального Комітету з економічних реформ.

Нагадаємо, що нещодавно Янукович придбав вертоліт "Аґуста Вестланд-139", який коштує понад 12 млн євро. Його вважають одним із найкращих у світі. Такі машини використовують спецслужби та рятувальники розвинених країн Заходу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович проміняв відкриття лікарні в Луцьку на футбол у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі