субота, 19 квітня 2008 15:51

Янукович прогнозує кризу і перевибори

Україні загрожує криза влади, яка може закінчитися достроковими виборами, вважає лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Про це він заявив на XI з"їзді ПР в суботу, 19 квітня, в Києві, передає УНІАН.

За його словами, факт сповзання країни до катастрофи настільки очевидний, що на сполох забила не тільки Партія регіонів, а й Президент України. "Прямі звинувачення уряду в нездатності ухвалювати правильні рішення вже відкрито звучать і з боку Президента", - сказав Янукович.

"Це означає, що ми стоїмо на порозі реальної кризи влади, яка може закінчитися достроковими виборами", - прогнозує лідер Партії регіонів.

На думку Януковича, політична ситуація складається таким чином, що Партія регіонів повинна бути готова у будь-який момент виступити в ролі стабілізуючої сили, яка не допустить виходу політичної кризи за критичну відмітку.

Він вважає, що вже сьогодні центральні органи влади працюють в режимі, близькому до аварійного.

На його думку, заяви, зроблені прем"єр-міністром у властивій їй безапеляційній формі і реакція на них Президента України, свідчать про те, що вірогідність розвалу парламентської коаліції де-юре достатньо висока.

Своєрідним каталізатором виникнення позаштатної ситуації можуть стати вибори мера столиці, зазначив Янукович, повідомляє Реальна політика.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прогнозує кризу і перевибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі