понеділок, 11 лютого 2008 08:12

Янукович про дострокові вибори, нову коаліцію і контакт з владою

Янукович про дострокові вибори, нову коаліцію і контакт з владою
Партія регіонів не готується до дострокових парламентських виборів.
"Ми не готуємося до дострокових виборів", - заявив екс-прем"єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович в інтерв"ю телеканалу "Інтер".

За його словами, будь-яка політична дестабілізація приводить до погіршення соціально-економічної ситуації в країні.

Він підкреслив, що такої позиції його політична сила дотримувалася в 2007 році, коли було оголошено про проведення позачергових парламентських виборів.

В той же час, на думку Януковича, результатом минулих дострокових парламентських виборів стало прогнозоване падіння рівня економіки, погіршення відносин з Росією.

"Політики не можуть стримати свої амбіції, ним все чогось не вистачає - або посад, або джерел заробітку. Тому тут і виникають питання про перерозподіл газового ринку, майнові питання, реприватизацію, прискорену приватизацію стратегічних об"єктів", - підкреслив він.

Янукович спростував інформацію про те, що його політична сила нібито проводить переговори про можливе переформатування парламентської коаліції.

"Ніяких сепаратних переговорів ми не ведемо ні з однією політичною силою", - підкреслив він.
Він відзначив, що опозиція проводить постійний діалог з органами влади.

"Ми постійно працюємо в контакті", - додав він.

Він також додав, що питання про приєднання України до ПДЧ - єдине через що опозиція блокує роботу парламенту, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович про дострокові вибори, нову коаліцію і контакт з владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі