пʼятниця, 14 листопада 2008 16:42

Янукович прийде до Ющенка говорити про спікера

Партія регіонів готова взяти участь у консультаціях з Президентом Віктором Ющенком щодо переформатування коаліції і кандидатури нового спікера 17 листопада. Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Лавринович.

Він відзначив, що цілком природно, що Президент хоче вирішити питання про ефективну роботу парламенту. "Якщо Президент звернеться до голови партії про зустріч, звичайно, що така зустріч відбудеться", - сказав Лавринович.

На думку депутата, проведення такої зустрічі не означає, що саме в ході її буде вирішено питання обрання нового голови ВР, але він вважає, що це питання буде вирішено в принципі і парламентські фракції знайдуть відповідь на нього.

У той же час Лавринович був більш песимістичним у питанні формування нової коаліції. "У цьому складі Верховної Ради я не бачу можливості для створення коаліції, я бачу можливість лише для тимчасового об"єднання для вирішення цих проблем, які є невідкладними для країни і для забезпечення обрання наступного складу парламенту", - сказав він, пише РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Янукович прийде до Ющенка говорити про спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі