середа, 08 грудня 2010 11:22

Янукович придумав, як назавжди покінчити з Майданом?

Янукович придумав, як назавжди покінчити з Майданом?

Адміністрація президента проведе реконструкцію Майдану Незалежності так, щоб зробити неможливими масові збори на площі.

Про це заявив в своєму ЖЖ-блозі один з координаторів акції підприємців Олександр Данилюк з посиланням на джерело в МВС.

"Влада навмисне заявляє про нанесення пошкоджень Майдану, яких насправді немає. У цьому може переконатися будь-який журналіст, відвідавши Майдан", - заявив Данилюк.

"Наше джерело в МВС повідомило, що ці заяви робляться з метою виправдати реконструкцію Майдану, яку планують на Банковій. Реконструкція - просто привід для того, щоб не дати можливості громадянам збиратися з акціями протесту на Майдані і знищити Майдан як символ Свободи", - додав координатор акції підприємців.

Нагадаємо, слідче управління київської міліції порушило кримінальну справу по статті 194 щодо умисного пошкодження плитки на Майдані Незалежності в столиці під час акцій протесту підприємців проти Податкового кодексу через наметове містечко.

Олександр Данилюк із цього приводу вже був на допиті в МВС в понеділок і у вівторок.

Данилюк вже заявляв, що гранітна плитка на Майдані Незалежності була пошкоджена ще до початку акцій підприємців - за часів наметових містечок Партії регіонів.

Раніше депутати від "Батьківщини", і зокрема її лідер Юлія Тимошенко, не одноразово заявляли про панічний страх президента перед майданами.

Нагадаємо, що 3 грудня близько 5 ранку столичні комунальники за підтримки "Беркуту" демонтували наметове містечко на Майдані Незалежності. Зазначимо, що на низці наметів були написи "приймальня народного депутата України".

Зараз ви читаєте новину «Янукович придумав, як назавжди покінчити з Майданом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі