пʼятниця, 10 жовтня 2008 11:33

Янукович придумав 10 правил для політиків

Янукович придумав 10 правил для політиків
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає в умовах конфронтації основних політичних сил в Україні об"єднатися на основі 10 принципів в політиці.

Зокрема, лідер Партії регіонів відзначив, що останні події в країні ще раз підтвердили, що жодна з політичних сил не в змозі самостійно сформувати стійку парламентську більшість.

"А це означає, що політики повинні відмовитися від конфронтаційної риторики. Тому що розпалені ними пристрасті завтра зметуть їх самих", - переконаний Янукович, пише ForUm.

Він підкреслив, що Партія регіонів сформулювала правила, якими повинен керуватися кожен політик, який "працює для людей, для України, а не для власних амбіцій".

Запропоновані правила партії, на його думку, "прості": інтереси держави і його громадян - перш за все; піклуйся не про владні крісла, а про те, як використовувати владу на благо народу; ніколи не став власні або партійні інтереси над інтересами всієї країни; не створюй образ ворога з політичного опонента; оголошуючи опонента ворогом, ти оголошуєш ворогами всіх, хто голосував за нього.

Партія регіонів також закликає: будь доброзичливим і правдивим, коли відстоюєш головні принципи своєї партійної програми; у демократичній державі ніхто не має монополії на право називатися демократом; по всіх найважливіших рішеннях радься з народом, народ завжди говорить правду; піклуйся про всіх без виключення громадянах держави, захищай культуру, мову і традиції кожної суспільної групи; піклуйся про бідних і роби все, щоб подолати бідність в Україні; Завжди пам"ятай - Україна у нас одна. Її потрібно не розділяти, а об"єднувати.

Янукович також додав, що указ президента про розпуск Верховної Ради шостого скликання "став ударом дзвону, який дзвонить за нинішньою владою", передає "Інтерфакс-Україна".

На його думку, неминучість такого фіналу була передбачена, і Партія регіонів постійно попереджала про це суспільство, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нашій історії настав відповідальний момент. І він - не у виборах, а в тому, що буде після них. Тому що позачергові парламентські вибори самі по собі не вирішать головної проблеми, яка стоїть перед Україною. Україні потрібний перехід до нових політичних підходів. Його суть викладена в приведених вище принципах", - підсумував Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович придумав 10 правил для політиків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі