вівторок, 21 грудня 2010 11:36

Янукович працевлаштував мільярдера Фірташа

Янукович працевлаштував мільярдера Фірташа

Президент України Віктор Янукович призначив бізнесмена Дмитра Фірташа співголовою Національної тристоронньої соціально-економічної ради (від всеукраїнських об'єднань організацій роботодавців)

Відповідний указ розміщений на офіційному сайті президента.

З цієї посади президент звільнив Миколу Янковського.

Нагадаємо, Фірташ - власник власник Group DF.

Попередній уряд на чолі з Юлією Тимошенко намагався відібрати у Фірташа активи в різних галузях, в тому числі і в титановій.

Після зміни уряду конфлікт був врегульований, а керівники з OstChem Group, що об'єднує хімічні активи Фірташа, очолили ДХК "Титан України", "Сумихімпром" і ЗТМК.

Як відомо, нещодавно Фірташ виграв суд у Фонду державного майна. Компанія "Кримський Титан", підконтрольна OstChem Фірташа, не буде платити ФДМ за оренду Іршанського гірничо-збагачувального комбінату.

Ціна питання склала 16 млн гривень.

У цю суму також був включений штраф за прострочення виплат. Фонд держмайна наполягав на тому, що "Кримський Титан" зобов'язаний заплатити за те, що використовував цілісний майновий комплекс Іршанського гірничо-збагачувального комбінату в період з 13 грудня 2009-го по 28 вересня 2010 року.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович працевлаштував мільярдера Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі