понеділок, 08 березня 2010 16:49

Янукович позаздрив "політичній стабільності" Росії

Янукович позаздрив "політичній стабільності" Росії

Президент України Віктор Янукович відчув велике бажання розпочати нову сторінку у відносинах України і Росії.

"Я відчув велике бажання розпочати нову сторінку у відносинах України і Росії. І пан Медведєв, і пан Путін налаштовані на те, щоб перегорнути ту стару сторінку і розпочати нову, динамічну сторінку у наших відносинах", – наголосив Президент України Віктор Янукович в інтерв"ю програмі "Факти тижня" (телеканал ICTV).

"Ми домовилися, що офіційний візит Президента Медведєва в Україну відбудеться у першому півріччі. Ми приймемо цілу низку різних рішень, які відкриють нові можливості щодо збільшення товарообігу між нашими країнами, проведення спільних дій щодо боротьби з фінансово-економічною кризою", - сказав президент.

"Росія мала велику перевагу перед Україною, тому що в Росії весь цей час була стабільність. І ця стабільність створила умови співпраці уряду, російської Держдуми і Президента. Чого, як Ви розумієте, не було в Україні", – наголосив Віктор Янукович.

На запитання, чи газові питання обговорювалися, чи потрібно намагатися змінити газові угоди, які існують на сьогодні, Віктор Янукович відповів: "Ми домовилися, що як тільки в Україні буде сформовано уряд, одразу розпочинаємо переговори з цих питань".

"Під час цих переговорів ми визначимо шлях, яким підемо. Розуміння того, що треба змінювати відносини, у сторін є. У тому числі – і в питаннях газопостачання, і, за великим рахунком, у питаннях нафтових", - повідомив Янукович.

ZAXID.NET

Зараз ви читаєте новину «Янукович позаздрив "політичній стабільності" Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі