середа, 11 березня 2009 10:39

Янукович повернув у партію порушника дисципліни

Янукович повернув у партію порушника дисципліни
Рада кримської республіканської організації Партії регіонів 10 березня прийняла рішення відновити в партії голову Ради міністрів Криму Віктора Плакіду.

Про це сказано в повідомленні прес-служби КРО ПР.

Рішення про відновлення членства Плакіди в партії було прийняте у зв"язку з тим, що він розпочав виконання доручень республіканської організації й лідера ПР Віктора Януковича.

"Рада скасувала своє рішення від 9 лютого 2009 року в частині виключення Плакіди з партії", - повідомляє прес-служба партії.

Крім того, рада КРО ПР наклала мораторій на публічні виступи в ЗМІ керівників районних і міських парторганізацій на тему внутрішньопартійної обстановки.

Партія регіонів 9 лютого виключила голову Ради міністрів Криму Віктора Плакіду й мера Сімферополя Геннадія Бабенка зі своїх лав.

Плакіду виключили за порушення партійної дисципліни.

2 березня керівники районних партійних організацій Партії регіонів Радянського, Роздольненського, Ленінського й Джанкойського районів Криму заявили про те, що лідер КРО ПР Василь Кисельов не справляється з обов"язками керівника республіканської організації партії й ініціювали його відставку, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович повернув у партію порушника дисципліни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі