середа, 28 жовтня 2009 17:32

Янукович поскаржився, що не знає, як використовувалися кошти МВФ

Янукович поскаржився, що не знає, як використовувалися кошти МВФ
Сума платежів по кредиту Міжнародного валютного фонду сягне 10% доходу бюджету.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович на прес-конференції, яка проходила в газеті "Комсомольська правда".

Він заявив, що громадськість не знає, як використовувалися кошти МВФ. "Ми знаємо, що їх вже немає, і ми не знаємо програм, куди вони були використані", - зазначив лідер регіоналів.

"Країну ніхто не спромігся поінформувати", - підкреслив Янукович.

За його словами, "платники податків будуть віддавати ці гроші починаючи з 2010 року". "З року в рік сума платежів буде збільшуватися, і, за оцінками експертів, вона досягне 10% доходів бюджету", - сказав лідер регіоналів.

"Ми з вами, платники податків, будемо платити податки, наші діти, покоління які йдуть за нами, будуть платити ці податки", - заявив він.

На думку політика, кошти, надані МВФ, "потрібно було направляти в реальний сектор економіки".

"Країна злиденна, я перепрошую, нічим прикрити одне місце, а якщо прикриваєш одне, то інше стає голим. Як не тягни на себе діряву ковдру, в бюджеті, все одно десь дірки", - сказав Янукович.

"Ця влада повинна була хоча б підвищити соцстандарти. За останні два роки тільки на одному курсі долара ми з вами втратили близько 40% наших доходів", - зазначив він.

"Нас з вами за людей не вважають. Нас принижують. Нам хочуть сказати, що ви будете жити так, як ми вам скажемо, не так, як ви хочете", - додав лідер Партії регіонів, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поскаржився, що не знає, як використовувалися кошти МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі