четвер, 01 грудня 2011 09:22

Янукович попросив українців непорушно вірити у світле майбутнє України

Янукович попросив українців непорушно вірити у світле майбутнє України

Сьогодні українці повинні бути єдині у своїх прагненнях та діях, адже перед ними стоїть завдання побудувати демократичну, стабільну і сильну державу.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це заявив президент Віктор Янукович у своєму зверненні до українського народу з нагоди 20-ї річниці проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України.

Янукович висловив упевненість, що Україна досягне цієї мети.

"1 грудня 1991 року український народ своєю волею закріпив історичне рішення — Акт проголошення незалежності України. Понад 90 відсотків громадян, які взяли участь у Всеукраїнському референдумі, підтвердили рішення парламенту, проголошене 24 серпня", - нагадав глава держави.

За його словами, результат референдуму мав величезне значення - після нього незалежну Україну визнали понад 100 країн світу.

"Два десятиліття тому ми консолідувалися навколо ідеї української державності. Виступили як згуртований народ, що прагне творити власну долю у власному домі. Нині українська держава посідає гідне місце у світі. Ми розбудовуємо і зміцнюємо відносини з іншими країнами за принципами взаємоповаги, всебічного розвитку політичних, економічних та культурних зв'язків", - наголосив Янукович, побажавши усім "миру, благополуччя та непорушної віри в наше успішне майбутнє".

Зараз ви читаєте новину «Янукович попросив українців непорушно вірити у світле майбутнє України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі