середа, 13 квітня 2011 14:28

Янукович попросив прем'єра Польщі допомогти з євроінтеграцією України

Янукович попросив прем'єра Польщі допомогти з євроінтеграцією України

Україна сподівається, що під час головування Польщі в Євросоюзі у другому півріччі цього року питання інтеграції України до ЄС буде вирішуватися.

Про це сказав президент Віктор Янукович під час зустрічі з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском.

"Європейська інтеграція залишається незмінним пріоритетом зовнішньої політики нашої держави", - запевнив Янукович, якого процитувала прес-служба глави держави.

"Безумовно, розраховуємо, що під час головування Польщі у другому півріччі цього року ми шукатимемо спільне рішення, яке стосується інтеграції України до Євросоюзу", - додав він.

Янукович оцінив розвиток "дружнього та довірливого" українсько-польського діалогу на найвищому рівні.

Він зазначив, що Україна буде рада бачити нинішнього президента Польщі Броніслава Коморовського на міжнародній конференції з нагоди 25-річчя Чорнобильської трагедії.

Президент України також висловив солідарність із польським народом у скорботні дні вшанування пам'яті жертв авіакатастрофи з польською делегацією на чолі з президентом Польщі Лехом Качинським. Прем'єр Польщі подякував за це.

Зі свого боку польський прем'єр Дональд Туск назвав свій візит в Україну черговим свідченням добрих відносин між країнами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович попросив прем'єра Польщі допомогти з євроінтеграцією України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі