четвер, 21 червня 2007 10:21

Янукович полетів у Росію на півдоби раніше

Прем"єр-міністр Віктор Янукович відбув із триденним візитом у Москву (Росія) для зустрічей із владою. Про це повідомив інформований співрозмовник. Янукович відбув у Москву в середу 20 червня ввечері.

Водночас прес-служба Кабміну відмовляється офіційно підтвердити цю інформацію.

У четвер у другій половині дня запланована зустріч Януковича із Президентом Росії Володимиром Путіним, а 22 червня він разом з російським прем"єром Михайлом Фрадковим візьме участь у другому засідання комітету з питань економічного співробітництва міждержавної українсько-російської комісії.

Раніше планувалося, що Янукович відвідає Росію для проведення комітету з економічного співробітництва 21-22 червня.

За результатами засідання комітету заплановано затвердження довгострокової програми двостороннього економічного співробітництва, підписання угоди про врегулювання торгівлі окремими видами металургійної продукції й протоколу на 2007 рік до міжурядової угоди про виробничу кооперацію.

24 жовтня 2006 року російський прем"єр Михайло Фрадков відвідав Україну для проведення разом з Януковичем першого засідання українсько-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва в рамках комісії "Ющенко-Путін".

На серпень заплановано друге засідання міждержавної україно-російської комісії "Ющенко-Путін", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович полетів у Росію на півдоби раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі