понеділок, 18 червня 2007 16:12

Янукович полетів до Люксембурга звітувати про демократію

Українська делегація на чолі з прем"єр-міністром Віктором Януковичем відбула до Люксембурга з метою участі в 11-му засіданні Ради з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, під час засідання планується обговорити сучасний стан двосторонніх відносин, зокрема, прогрес в імплементації Плану дій Україна - ЄС в частині, що стосуються політичного діалогу та співпраці у сфері демократії, зовнішньої політики, юстиції, правосуддя та безпеки, у галузі економіки, енергетики та транспорту.

Окрема увага у ході засідання буде приділена стану переговорного процесу щодо укладення нової угоди між Україною та ЄС. Сторони також обговорять деякі актуальні питання сучасної міжнародної ситуації.

Засідання Ради з питань співробітництва має стати важливим етапом на шляху підготовки до чергового саміту Україна – ЄС, проведення якого заплановано на 14 вересня ц.р. в Києві, підкреслили в МЗС.

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк підпише від імені України угоди про спрощення візового режиму та реадмісію між Україною та ЄС, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович полетів до Люксембурга звітувати про демократію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі