Ексклюзиви
вівторок, 03 лютого 2009 12:52

Янукович похвалив Тимошенко за витримку, але Раду не розблокує

Янукович похвалив Тимошенко за витримку, але Раду не розблокує

Партія регіонів планує блокувати трибуну до моменту задоволення своїх вимог.

Про це повідомив в інтерв"ю журналістам Віктор Янукович.

"Я думаю, що поки ми не досягнемо своєї мети – ми будемо блокувати. Наші подальші дії – ми будемо запрошувати наших виборців сюди, під парламент", - заявив він.

На прохання прокоментувати побажання прем"єра про зміну памперсів, Янукович відповів: "Я їм рекомендував це завжди і постійно, але треба віддати їй належне – вона прекрасний артист, вона вміє себе тримати".

Тимошенко прекрасний артист, вміє себе тримати

"Вона навчилася маніпулювати громадською думкою. Взагалі то вона талановита людина, але чи потрібні такі таланти в цей час нашій країні. На це питання повинні відповісти усі 47 мільйонів українців", - заявив Янукович.

Раніше прем"єр попросила Партію регіонів не сидіти в памперсах, а заслухати звіт уряду вже у вівторок, не затягуючи це питання.

Як відомо, саме Віктор Янукович вперше порадив опонентам запастися памперсами ще в 2003 році, коли "Наша Україна" звинуватила його у зриві свого з"їзду в Донецьку.

Сьогодні фракція Партії регіонів заблокувала трибуну і президію парламенту, вимагаючи, щоб перед депутатами виступили президент, прем"єр-міністр, глава Національного банку з аналізом ситуації в країні.

За матеріалом: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Янукович похвалив Тимошенко за витримку, але Раду не розблокує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути