вівторок, 22 травня 2007 10:49

Янукович подякував ван дер Ліндену за резолюцію ПАРЄ

Прем"єр-міністр Віктор Янукович і президент Парламентської асамблеї Ради Європи Рене Ван дер Лінден обговорили політичну ситуацію в Україні. Їхня зустріч відбулася у вівторок вранці у будинку Кабінету Міністрів.

На початку зустрічі Янукович зазначив, що залишився задоволений своїм недавнім першим офіційним візитом до Страсбурга (Франція) на засідання ПАРЄ.

Він подякував Ліндену за те, що українській делегації на чолі з Януковичем були створені всі умови, щоб їхню позицію почули представники Європи, а також українська делегація одержала можливість почути думку представників Європарламенту.

Янукович назвав важливим те, що ПАРЄ розглянула ситуацію в Україні й прийняла резолюцію. Прем"єр висловив впевненість, що представники різних політичних сил України будуть керуватися цим документом.

Янукович також назвав важливим для України нинішній візит Ліндена в Україну й рішення ПАРЄ провести засідання комітету ПАРЄ з політичних питань.

Прем"єр ознайомив Ліндена з нинішньою політичною ситуацією в Україні.

ПАРЄ рекомендує Україні продовжити реформу Конституції, щоб вирішити політичну кризу, а також скасувати імперативний мандат для депутатів місцевих рад.

Крім того, у своїй резолюції ПАРЄ розкритикувала особисті амбіції політичних лідерів у нинішній кризовій ситуації, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович подякував ван дер Ліндену за резолюцію ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі