середа, 29 грудня 2010 10:16

Янукович платитиме за вертолітний майданчик 2 мільйони на рік

Янукович платитиме за вертолітний майданчик 2 мільйони на рік

Дві ділянки землі, які у віторок, 28 грудня Київрада виділила під вертолітний майданчик Віктора Януковича на Парковій дорозі, передані президентові в оренду на 25 років, орендна плата становитиме 2 млн грн. на рік.

Як повідомлялося раніше, на ділянці у Парковій зоні ще восени почалося будівництво майданчика, на який буде приземлятися в тому числі вертоліт президента.

Планується, що від самого майданчика ще буде побудована естакада до вулиці Грушевського. Таким чином президентський кортеж не буде створювати пробки на дорогах для киян, а сам президент зможе швидко дістатися до офісу на Банковій.

Під майданчиком з'явиться диспетчерський пункт і пункт охорони. Будівництво веде компанія "Основа-Солсіф". Уже до квітня майбутнього року будівництво закінчиться.

28 грудня Київрада проголосувала за виділення земельної ділянки під вертолітний майданчик на Парковій дорозі у столиці. Величезний шматок землі в центрі Києва дістався приватный компанії "Амадеус". Перша ділянка займає площу в 0,18 га, другий - 2,1 га.

Нагадаємо, президентові вже придбали вертоліт, вартість якого, за приблизними оцінкаки, - $17 млн.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Янукович платитиме за вертолітний майданчик 2 мільйони на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі