пʼятниця, 23 березня 2007 13:40

Янукович планує призначати губернаторів разом з Ющенком

- На жаль, ситуація склалася дуже гостро в плані виконання президентом Конституції України, - заявив Янукович на прес-конференції у п"ятницю.

- Коли дві третини депутатів облради проголосували про недовіру Авакову, пройшли всі суди, які підтвердили, що це їхні конституційні повноваження, і обов"язок президента звільнити з займаної посади такого керівника, - сказав прем"єр. - Президент не виконує положення Конституції. І я кажу про це з величезним жалем.

Прем"єр також зазначив, що на території 18 регіонів, "де влада знаходиться в руках опозиції, така ситуація буде спостерігатися".

- Хоча з 18 територій у мене немає питань до 15 губернаторів, що працюють нормально і не займаються політиканством, а займаються регіонами, - сказав він.

- А по трьох регіонах у мене є питання, але немає відповіді. Сьогодні ми поки їх як кажуть, підвісили. Я сподіваюся, що ми з Ющенком будемо вирішувати спільно питання, що стосуються мешканців цих регіонів, - сказав він.

Янукович також зазначив, що саме в цьому полягає "відповідь на питання, що буде, коли в коаліції буде 300 голосів у парламенті"

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Янукович планує призначати губернаторів разом з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі