середа, 24 жовтня 2007 11:16

Янукович підготує для Ради свої першочергові законопроекти

Янукович підготує для Ради свої першочергові законопроекти
Прем"єр Віктор Янукович доручив членам уряду підготувати пакет першочергових законопроектів до першого засідання нової Верховної Ради.

"Нам треба готувати першочерговий пакет законопроектів, нам треба починати працювати з прагматичними політичними силами, які налаштовані виконувати свої передвиборчі обіцянки", - сказав він, відкриваючи засідання уряду.

На його думку, процес дострокових виборів добігає завершення "і тільки форс-мажорні обставини можуть стати на заваді завершенню цього процесу", але він "особисто таких передумов не бачить".

Тому Янукович доручив першому віце-прем"єру Миколі Азарову, очолити роботу щодо підготовки законопроектів, а також внести пропозиції щодо внесення кандидатур міністрів у склад відповідної робочої групи.

"Треба готуватися до напруженої роботи і співпраця з парламентом незалежно від того, хто буде сидіти в цих кріслах", - сказав він.

"Тому, якщо хтось хоче, як то кажуть, гострих... відчути питань, то хай робить це в іншому місці", - сказав Янукович, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Янукович підготує для Ради свої першочергові законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі