четвер, 11 листопада 2010 12:28

Янукович пересів на вертоліт

Янукович пересів на вертоліт

Президент України Віктор Янукович прибув з робочою поїздкою до м. Калуш Івано-Франківської області.

Під час перебування на Івано-Франківщині, президент візьме участь у заході з виведення на проектну потужність нових виробництв хлору і каустичної соди ТОВ "Карпатнафтохім".

Також у Калуші Янукович головуватиме на розширеній нараді з адміністративно-господарчим активом Івано-Франківської області з питань розвитку регіону.

Слід зауважити, що на Прикарпаття президент прибув із Києва вертольотом, а не літаком, як решта урядової делегації. Під час перельоту глава держави з повітря оглянув територію екологічної катастрофи в районі Домбровського кар'єру, що поблизу Калуша.

Також президента ознайомили із планом робіт з подоланням наслідків екологічної проблеми у Калуському районі, що також є під увагою та контролем Організації Об'єднаних Націй.

Разом із главою держави на Івано-Франківщину прибули глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, міністр охорони навколишнього природного середовища Микола Злочевський та ін.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович пересів на вертоліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі