четвер, 04 листопада 2010 10:31

Янукович особисто попросив Раду призначити генпрокуром свого кума

Янукович особисто попросив Раду призначити генпрокуром свого кума

Президент України Віктор Янукович офіційно у парламенті вніс кандидатуру Віктора Пшонки на затвердження на посаді генпрокурора.

"Згідно до закону про прокуратуру термін повноважень генпрокурора Пшонки, вибачте Медведька закінчився. Тому я вношу про призначення генпркурора Пшонки Віктора Павловича. Прошу роглянути питання і дати згоду", - сказав глава держави, передає кореспондент Gazeta.ua.

Перед тим у сесійній залі зареєструвалося 412 нардепів, хоча їх було наполовину менше. В залі переважно присутні представники Партії регіонів, КПУ та блоку литвина. Вони стоячи вітали оплесками появу у сесійній залі Януковича.

Кандидат на посаду генпрокурора Віктор Пшонка, виступав перед депутатами 10 хвилин. Він висловив вдячність президенту за подання. Пшонка розцінив подання глави держави про своє призначення, як свідчення позитивної оцінки роботи відомства на Різницькій.

Заступник генпрокурора наголосив, що бачить свою місію у виконанні завдання, поставленого президентом - зробити Україну процвітаючою державою.

Вважається, що Віктор Пшонка є кумом президента України Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Янукович особисто попросив Раду призначити генпрокуром свого кума». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі