пʼятниця, 24 грудня 2010 10:34

Янукович ображався при вигляді помаранчевого бантика - Чорновіл

Янукович ображався при вигляді помаранчевого бантика - Чорновіл

У Президента Віктора Януковича є прагнення до трьох речей: міжнародного реваншу, особистого комфорту і гарантій, щоб "мені за все це нічого не було".

Про це в інтерв'ю кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат Тарас Чорновіл.

Реванш, за словами депутата, вже відбувся - Янукович став Президентом і отримав повноваження, які "навіть Кучмі не снилися".

"Зараз втілюється друга стадія реваншу Януковича - міжнародна. Він дуже болісно переживав, коли в Україні приїхали польські сенатори, а ми дивимся - в одного за лацканом помаранчевий бантик стирчить. Він вирішив його з зовнішнього боку перечепити на внутрішню, а бантик все одно виглядав. Янукович сприйняв це як страшну образу. Йому так хотілося, щоб ті люди, які тоді його зневажали, бандитом називали, сьогодні стояли в черзі потиснути йому руку, щоб він міг зустрітися з Президентом Америки ", - зазначив він.

"Це дитячий реванш." Я з Ангелою Меркель зустрівся ...". Так, візит до Німеччини був порожнім, але він відбувся. "Я перший, хто провів потужні переговори в Китаї ...". У результаті, як ми побачили через кілька місяців, всі надії нульовими виявилися. Але: "Я був з Президентом Піднебесної, я всюди їжджу ...", - додав народний депутат.

Чорновіл упевнений, що чим більше Януковичу будуть набридати нюанси зовнішнього реваншу, тим більше він буде повертатися в зону комфорту.

"От зараз будують вертолітний майданчик, щоб йому було зручніше добиратися до Адміністрації. Ймовірно, з ліфтом, який по дотичній буде підвозити його прямо до дверей кабінету. В "Межигір'ї" у нього є все! Ну, казав хтось з опозиціонерів, що кенгуру втік. Може, обмовляють, гади, на нашого Президента, хоча кенгуру у нього, начебто, і справді був. Хтось у Нових Петрівцях з'їсть кенгурятини, спробують аборигени ... Тобто в нього дійсно є те, про що він мріяв. Це як комплекс блокадного Ленінграду ", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Янукович ображався при вигляді помаранчевого бантика - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі