субота, 27 жовтня 2007 12:34

Янукович обіцяє, що без Партії регіонів жодного рішення не буде

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович запевняє, що без Партії регіонів не буде прийнято жодного рішення у сфері внутрішньої та зовнішньої політики.

"І я хочу, щоб усі розуміли: хоч би яким виявився розклад сил у Верховній Раді, жодне важливе рішення у сфері внутрішньої та зовнішньої політики не буде прийнято в обхід Партії регіонів", - наголосив Янукович.

За словами прем"єр-міністра, такими є об"єктивні закони політичної боротьби і реальність, з якою доведеться рахуватися всім. При цьому Янукович зазначив, що "ми живемо в державі, де замість закону діє принцип політичної доцільності". Він наголосив, що попри те, що результати виборів фактично не змінили розподілу сил у парламенті, партії-переможниці намагаються відмовити у праві формувати коаліцію.

"Складається враження, що дехто продовжує ігнорувати не тільки закон, а й власне об"єктивну реальність. Із завзятістю, гідною кращого застосування, біло-помаранчевий табір продовжує старі закулісні ігри", - зауважив Янукович.

При цьому він наголосив, що вже з табору опонентів "чути голоси тверезомислячих політиків, які усвідомлюють, що очікує країну, якщо парламентська більшість формуватиметься без партії-переможниці". УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович обіцяє, що без Партії регіонів жодного рішення не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі