Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2007 13:09

Янукович обговорив з однопартійцями першочергові законопроекти

Майбутні депутати від Партії регіонів на своїх перших зборах обговорили першочергові законопроекти для прийняття у Верховній Раді.

Як повідомила кандидат в народні депутати від Партії регіонів Ганна Герман, перші збори відбулись сьогодні у кінотеатрі "Зоряний" за участю лідера партії, прем"єр-міністра України Віктора Януковича.

"Ми обговорили ті законопроекти, які вважаємо першочерговими, зокрема, найважливіший з них - законопроект про прирівнювання заробітної плати депутатів до середньої зарплати у промисловості", - сказала Герман.

Крім того, за її словами, серед першочергових документів обговорювались законопроекти щодо проведення земельної та політичної реформ, а також пакет соціальних законопроектів.

Герман також повідомила, що під час зборів обговорювались "лінія поведінки та плани Партії регіонів після оприлюднення офіційних результатів виборів".

Партія регіонів за результатами позачергових парламентських виборів отримала 175 депутатських мандатів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович обговорив з однопартійцями першочергові законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути