вівторок, 20 листопада 2007 13:33

Янукович не вразив знаннями англійської навіть свого підлеглого

Янукович не вразив знаннями англійської навіть свого підлеглого
Забезпечення діяльності Кабінету міністрів і його секретаріату в 2007 році обійшлося платникам податків у 286 мільйонів гривень.

Про це сказав міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов в інтерв"ю газеті "Дело", відповідаючи на поставлене запитання.

"Це майже в 3 рази менше забезпечення Верховної Ради і президента України. До того ж варто мати на увазі, що в цих витратах "сидять" і закордонні відрядження всіх органів державної влади", - заявив Толстоухов.

Говорячи про те, як оновився парк автомобілів у Кабміні за останній час, він відповів:

"Для обслуговування делегацій ми придбали 20 автомобілів, з них 6 – представницького класу".

"Запевняю, ми не шикуємо і не жируємо. Щоб у цьому переконатися, досить пройтися по коридорах Будинку уряду", - додав Толстоухов.

Відповідаючи на запитання, чи любить прем"єр-міністр Віктор Янукович водити машину, він сказав: "Я не бачив його за кермом на трасі. Але те, що він майстер, ні для кого не секрет".

На питання, чи відзначився Янукович своїми пізнаннями англійської мови перед міністром Кабміну, Толстоухов – за першою освітою вчитель історії та англійської – відповів:

"Мову достатньо знати у певних межах, відзначатись же треба перед людьми результатами своєї діяльності. Але те, що він знаходить час для мови, вітати потрібно".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не вразив знаннями англійської навіть свого підлеглого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі