вівторок, 27 вересня 2011 17:44

Янукович не може стати українським Путіним через свій рейтинг - експерт

Янукович не може стати українським Путіним через свій рейтинг - експерт

Партію регіонів стримує від реалізації в Україні російського сценарію спадкоємності влади невисокий рейтинг Віктора Януковича.

Такий висновок можна зробити із коментаря політолога Володимира Фесенка, який він дав Gazeta.ua.

"У нас не може бути лідера, який би мав популярність на рівні 70% і більше. Це й стримує від реалізації російського сценарію", - пояснив експерт.

Фесенко спрогнозував, що на наступних президентських виборах Партія регіонів знову висуватиме кандидатуру чинного глави держави.

"Можна точно сказати, що "регіонали" будуть працювати на те, щоб у 2015 році Янукович був переобраний президентом", - сказав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв особисто висунув Путіна в президенти

Водночас він нагадав, що Янукович вже не такий молодий.

"Якщо Путін повертається до президентства у Росії, то це означає, що він буде президентом ще 12 років. На завершення йому буде 70. Януковичу ж вже за 60. Що буде з Януковичем, наприклад, через 8 років? І що буде тоді в Україні?" - поцікавився експерт.

За його словами, не можливо точно прогнозувати, що буде у нашій країні через два-три роки.

"У нас дуже мінлива політична ситуація в країні. Тому, кого висуватимуть "регіонали", наприклад, у 2020 році - вони будуть вирішувати у 2018-19 роках. Усе залежатиме від соціально-політичної, економічної, партійної ситуації в Україні", - резюмував Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не може стати українським Путіним через свій рейтинг - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі