понеділок, 01 лютого 2010 15:52

Янукович не дозволить Тимошенко повторити те, що було в 2004 році

Янукович не дозволить Тимошенко повторити те, що було в 2004 році

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не сумнівається в тому, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в ефірі 1 лютого знову "обливатиме його брудом".

"Я думаю, сьогодні буде прямий ефір, вона (Тимошенко) брехатиме, обливатиме брудом мене, тобто така у неї технологія, щоб відвернути увагу людей від тих проблем, які вони створили в країні за ці п"ять років", - сказав він в ефірі Одеської міської телекомпанії "Академія" у понеділок.

"Шансів ніяких не буде. Ми їх не дамо"

При цьому, Янукович знову підкреслив, що БЮТ готує масові провокації перед другим туром виборів.

У зв"язку з цим, Янукович відзначив, що Партія регіонів інформує і налаштовує людей, як у Києві, так і в регіонах таким чином, що результати голосування будуть захищені.

"На сьогоднішній день рівень підготовки (до захисту результатів голосування) дуже серйозний. На мій погляд, він не дає жодних шансів помаранчевим цього разу повторити те, що було в 2004 році. Шансів ніяких не буде. Ми їх не дамо", - сказав він.

Раніше член Партії регіонів Ганна Герман заявляла, що Янукович не братиме участь в теледебатах з Тимошенко.

В той же час офіційний сайт Тимошенко повідомив, що прем"єр візьме участь в телеефірі 1 лютого на Першому національному телеканалі, який почнеться о 20.00.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Янукович не дозволить Тимошенко повторити те, що було в 2004 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі