пʼятниця, 27 листопада 2009 15:12

Янукович не дасть Тимошенко застосувати заборонені прийоми

Янукович не дасть Тимошенко застосувати заборонені прийоми

Усі кандидати в президенти - представники влади повинні йти у відпустку на період виборчої кампанії.

Таку думку висловив лідер Партії регіонів Віктор Янукович у місті Арциз Одеської області.

"Сьогодні потрібно було всім кандидатам у президенти оформити відпустку і займатися виборчою кампанією, не проводити виборчу кампанію за рахунок бюджетних коштів так, як це робить Юлія Тимошенко", - заявив Янукович.

За його словами, проведення виборчої кампанії за рахунок адмінресурсу з боку нинішнього прем"єра є прямим порушенням закону.

Лідер "Регіонів" зазначив, що представники нинішньої влади "закони трактують так, як їм вигідно": "І це їхній стиль, починаючи, практично з перших кроків у 2005 році".

Також Янукович повідомив, що Партія регіонів підготувала систему захисту результатів голосування на виборах президента.

"Ми підготували систему захисту результатів голосування. Я своїм виборцям дав слово, що ми відстоїмо результати голосування", - сказав він.

Янукович висловив упевненість, що розрив між кандидатами буде таким, що "не дасть жодних шансів Юлії Тимошенко застосувати незаконні або якісь заборонені прийоми".

Крім того, Янукович не виключив, що представники влади шукатимуть будь-які можливості, щоб сфальсифікувати результати виборів і "за будь-яку ціну будуть шукати можливості, як зачепитися за свої м"які крісла".

Він висловив переконання, що такі спроби будуть. "Ми знаємо, що йде підготовка. Але ми будемо вживати відповідні адекватні заходи", - додав Янукович.

Нагадаємо, що учора Тимошенко відкинула звинувачення ПР у нецільовому використанні коштів бюджету: "Якщо у них є претензії хоча б до однієї копійки, яка сьогодні не так використана, нехай вони пришлють прокуратуру і перевірять кожну копійку".

Водночас вона пообцяла жорсткі дії по відношенню до чиновникам від Партії регіонів, включаючи Азарова та Януковича, "який просто спер у держави "Межигір"я" .

"Я обов"язково всіх, хто брав хоч копійку державних грошей, не просто притягну до відповідальності, а притягну по самим жорстким і самим можливим положенням кримінального кодексу", - попередила прем"єр.

"А якщо їх недостатньо і вони недостатньо жорсткі, то ми їх поміняємо", - заявила Тимошенко.

Інтерфакс, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович не дасть Тимошенко застосувати заборонені прийоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі