пʼятниця, 08 жовтня 2010 22:35

Янукович назвав ворога українського народу

Янукович назвав ворога українського народу

Готується до внесення на розгляд парламенту пакет антикорупційних законів.

Про це сьогодні ввечері в ефірі одного з телеканалів заявив президент Віктор Янукович.

"Корупція - це ворог народу і бізнесу. Ми поставили межу на 92% скоротити різні дозволи і ліцензії. На кожному цьому питанні сидить чиновник і чиновничає. За кожен підпис бере хабарі. Треба боротись з бюрократією", - наголосив він.

За словами глави держави, корупціонери і бюрократи є і серед демократичного табору.

"Вони, звичайно, маскуються зараз. В тому числі і під демократів, але суспільство їх знає. Вже неможливо зупинити процес з наведення порядку у багатьох сферах життя у нашій країні, який почався. Сюди відноситься і судова реформа, додасться і реформа кримінальної юстиції. Готовий пакет антикорупційних законів і незабаром буде винесений у Верховну Раду. Зараз він проходить певні процедури", - розповів Янукович.

Він підкреслив, що модернізація країни у всіх сферах життя - це те, що зараз має робитись.

"19 років в Україні тривали нескінченні політичні розбірки і влада не працювала як один організм. Сьогодні у нас є можливість починати системні реформи. Головне, що цього хочуть люди. На виборах вони голосували за зміни і модернізацію країни. Весь світ за цей час змінювався, а ми з'ясовували стосунки", - додав глава держави.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав ворога українського народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі