неділя, 10 липня 2011 16:41

Янукович наказав Клюєву та Пшонці розібратись із рівненською пожежею

Янукович наказав Клюєву та Пшонці розібратись із рівненською пожежею

Президент Віктор Янукович дав доручення першому віце-прем'єр-міністру – міністру економічного розвитку і торгівлі України Андрію Клюєву створити урядову комісію з розслідування причин пожежі, що сталася 10 липня в Дубровицькому районному територіальному центрі надання соціального обслуговування в Рівненській області і призвела до загибелі людей та інших тяжких наслідків.

Як повідомили у прес-службі Януковича, глава держави також доручив Клюєву забезпечити надання допомоги постраждалим і сім'ям загиблих.

Президент запропонував генеральному прокурору України Віктору  Пшонці вжити вичерпних заходів щодо розслідування обставин пожежі та вжити відповідних заходів реагування відповідно до законодавства.

Міністру надзвичайних ситуацій України Віктору Балозі, голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій Янукович доручив посилити контроль за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на об'єктах соціального обслуговування населення, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, закладах охорони здоров'я, навчальних закладах, а також у місцях проведення масових заходів.

Крім того, у зв'язку з трагедією Янукович висловив співчуття рідним та близьким загиблих унаслідок пожежі у Рівненській області.

Нагадаємо, сьогодні у с. Біле Дубровицького району в одноповерховій будівлі Дубровицького районного територіального центру соціального обслуговування, де перебувало 27 осіб, виникла пожежа.

Внаслідок неї загинуло 16 осіб. 11 чоловік врятовано і з отруєнням продуктами горіння госпіталізовано до центральної районної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Клюєву та Пшонці розібратись із рівненською пожежею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі