вівторок, 07 жовтня 2008 15:19

Янукович може зайняти місце Тимошенко

Міністр внутрішніх справ, лідер громадського руху "Народна Самооборона" Юрій Луценко заявляє про намір Партії регіонів й "Народного Союзу Наша Україна" створити коаліцію у Верховній Раді після проведення позачергових парламентських виборів.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Вони (ПР і НСНУ) планують сформувати коаліцію на чолі із прем"єром Януковичем, але хочуть зробити це після позачергових виборів", - стверджує Луценко.

При цьому він вважає, що дестабілізація ситуації в країні продиктована бажанням Ющенка і його оточення усунути прем"єр-міністра Юлію Тимошенко з політичної арени.

Луценко звинувачує голову фракції НУНС В"ячеслава Кириленка в спробах зриву переговорів зі створення коаліції фракцій НУНС і Блоку Юлії Тимошенко.

Партія "Народний Союз Наша Україна" вважає примарними шанси на створення коаліції фракцій БЮТ і НУНС.

Кириленко (НУНС) заперечує переговори депутатів-членів партії "Народний Союз Наша Україна" із представниками фракції ПР щодо створення коаліції, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович може зайняти місце Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі