четвер, 18 вересня 2008 12:45

Янукович: Ми ще відповімо "помаранчевій орді"

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що центральна і східна Україна найближчим часом дасть свою відповідь діям нинішньої влади.

Виступаючи на урочистому відкритті туберкульозного диспансеру в Славяносербському районі Луганської області, Янукович відзначив, що всі лиха в країні відбуваються через те, що до влади в Україні прийшли Віктор Ющенко і його прихильники, повідомляє "Остров".

"Головна проблема це те, що в 2004 році на Україну обрушилася помаранчева орда. Починаючи з 2004 року, вона тероризувала і захід, і центр, і схід своїми обіцянками і непродуманими діями", - сказав лідер ПР, пообіцявши, що народ найближчим часом відповість цим політикам.

"Ми їм відповімо ще. Їм відповість і центр, і схід. Дуже незабаром", - заявив Янукович.

"Ми зробимо все, щоб довести, що ми самостійна країна, що будемо будувати своє майбутнє самостійно, і ніколи не дамо в образу наших дідів, які відстояли наше життя своєю кров"ю".

Разом з Януковичем у Луганську область прибули його товариші по партії і депутатській фракції ПР Олександр Єфремов, Юрій Бойко, Володимир Ландик і Леонід Фесенко.

У середу народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман повідомила, що депутати від ПР відправляються в регіони, щоб порадитися з народом.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Ми ще відповімо "помаранчевій орді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі