четвер, 13 листопада 2008 15:26

Янукович: Ми будемо діяти – і чим далі, тим жорсткіше

Янукович: Ми будемо діяти – і чим далі, тим жорсткіше
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович попереджає, що наступного пленарного тижня Партія регіонів "зробить останню спробу" об"єднати депутатів у більшість в парламенті.

"Ми зробимо останню спробу зараз у Верховній Раді обрати голову і, можливо, на цьому питанні нам вдасться об"єднати більшість", - сказав він на початку засідання "опозиційного уряду" у четвер.

За словами Януковича, Партія регіонів підготувала 12 антикризових законопроектів, які має намір запропонувати владі, а також внести на розгляд Верховної Ради наступного пленарного тижня.

Він також в чергове наголосив, що Партія регіонів проголосувала за відставку Арсенія Яценюка з посади спікера, підтримуючи його власну заяву і враховуючи те, що "він зняв з себе відповідальність за те, що відбувається в парламенті".

"Нам кажуть, що ми, начебто, рвемось до влади. Я хочу сказати, що ми не боїмось відповідальності. І сьогодні головна проблема в нашій країні – те, що в країні немає відповідальної влади", - сказав Янукович.

"То невже ми повинні дивитися на цей безлад? Мовчати? Ми будемо діяти – і чим далі, тим ми будемо діяти жорсткіше", - заявив він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Ми будемо діяти – і чим далі, тим жорсткіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі